Themamiddag ‘Smart Green Business’ op 30 november 2017

Levert u een rooimachine of 2000 ton geoogste aardappelen met alle relevante gegevens over gewicht, kwaliteit en verwerkingsmogelijkheid? Levert u een melkrobot of dagelijks verse melk voor diverse consumptieproducten? Levert u een tractor of 1500 draaiuren met trekkracht? Biedt u de service voor een heftruck of de snelste en betrouwbaarste verplaatsing van een goed van A naar Z? Wat kan er allemaal vandaag de dag en waar gaat het naar toe? Moet ik de zaken in mijn bedrijf dan anders aanpakken?

De wereld van de agro, groen en logistiek staat voor grote en ingrijpende veranderingen. Met robots, intelligente machines en slimme management software transformeert de sector in no time op een tot nog toe ongekende wijze. We worden bijna dagelijks bedolven onder nieuwe toepassingen onder de noemer van Smart Green Business. We horen de belofte dat het de wereld immense voordelen gaat bieden. Omhoog brengen van de opbrengsten, milieubescherming, grondstoffenbesparing, automatisering en transparantie in productie.

Bent u ondernemer in de mechanisatie, techniek voor agro, groen en logistiek……
Hebt U interesse in nieuwe technische en bedrijfskundige ontwikkelingen…….
Hebt u plannen om met smart business nieuwe stappen in het bedrijf te zetten ……
Wilt u daarover nieuwe kennis en informatie halen……..
Maar ook informatie en inzichten delen en toetsen…….

Kom dan naar de Smart Green Business Date
Wanneer: 30 november om 13.30 uur
Waar: Hotel van der Valk, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen

Yuri v.d. Geest, ondernemer en topspreker over singularity, geeft zijn visie op de mogelijkheden van koppeling van diverse nieuwe technieken en een inkijk in wat er in de samenleving en bedrijven gaat veranderen.  Daarna zullen enkele leden van Fedecom hun visie en praktijkervaringen op de veranderingen van robotisering en digitalisering voor de sector geven.
Karel Heijink, directeur Agrovision, vertelt het verhaal over digitale besturing van processen in agro (akkerbouw en veehouderij).
Allard Martinet, Director Business development van Precision Makers deelt zijn ervaringen over ontwikkeling en marktintroductie van autonome werktuigen.
Cees Visser, eigenaar Viscon Group, gaat in op de organisatie van stakeholders om nieuwe ontwikkelingen van de grond te krijgen.

De meeting zal een interactief karakter hebben. Er zijn niet alleen presentaties, maar er is juist veel ruimte voor vragen en vooral voor inbreng van eigen ervaringen.

Er is gelegenheid tot napraten onder genot van hapje en drankje van 17.30-19.00 uur.

Programma

Direct aanmelden