Landbouwtechniek

Fedecom leden leveren machines, installaties, bedrijfsuitrustingen, onderdelen, componenten en software. Hiermee faciliteren zij de teelt en oogst van voedergewassen en open teeltgewassen en de verwerking en opslag ervan.

De afdeling Landbouwmechanisatie van Fedecom is een klankbord voor de achterban; Informeren én adviseren over de landbouwsector. Actuele punten zijn aandacht voor veiligheid en keuringen, de beurs AgroTechniek Holland en goede opleidingen en voldoende stageplaatsen. De interactie tussen fabrikanten, importeurs en dealers gaat verbeteren waardoor betere afspraken gemaakt worden.

Kennis

Fedecom leden zijn trots op hetgeen ze aan innovatieve en onderscheidende techniek ontwikkelen en maken. Veelal maatwerk, zowel qua aanbod als qua service en onderhoud. Qua kennisoverdracht kunnen de leden nog veel meer betekenen naar de gebruikers. De technologische mogelijkheden zijn groot, maar dat moet je wel weten toe te passen.

De afdeling Landbouwmechanisatie van Fedecom is de spin in het web tussen gebruiker en producten inzake kennis en toepassing en als sparringspartner voor beleidsbepalers. Eén van de ambities is de markt, politiek, relaties en media gaan Fedecom zien als het kenniscentrum van Nederland op het gebied van mechanisatietechniek.

 

 

Evenementen landbouwtechniek

Bestuur afdeling Landbouwtechniek
Hans Quint (voorzitter)Abemec
Jacob BoederLMB Jabotech
Walter RuiterkampKverneland Group Benelux
Hans van der HoekMechanisatie Centrum Flakkee
vacature

Fedecom Afdeling landbouwtechniek lang