Groentechniek

Fedecom leden leveren alle techniek op het gebied van groenvoorziening. Klanten zijn gemeentes, aannemers, hoveniers, campingbeheerders, golfbaanexploitanten. Maar ook biomassa-initiatiefnemers en particulieren. De leden leveren het hele palet, van minitrekkers en zitmaaiers tot de kleinste duwmaaiers en werktuigen als kettingzagen, bos- en klepelmaaiers.

De afdeling Groentechniek van Fedecom heeft twee zaken centraal staan: ten eerste bieden we onze leden actuele marktstatistieken zodat ze weten waar trends in de markt liggen. Ten tweede wordt vanuit het beurzenbeleid een evenement georganiseerd waar onze leden, klanten en relaties elkaar ontmoeten en in demonstraties hun kennis en materiaal kunnen demonstreren. GroenTechniek Holland is voor de leden een prachtig podium.

Groter netwerk

Communicatie is een aandachtspunt waarmee Fedecom (ook op het gebied van sociale media) veel meer gaat doen. De relatie versterkt hierdoor en vergroot je netwerk. Een ander punt is inspelen op maatschappelijk verantwoord ondernemen; meer inspelen op ergonomie en arbeidshygiëne binnen onze producten. Bovenal zorgen de leden voor veilige machine voor de klanten. Keuringen worden al frequent uitgevoerd, maar het belang ervan zal nog meer gepromoot worden. Ook voor de afdeling Groentechniek is lobby een agendapunt. Het biedt verschillende kansen:  overbodige richtlijnen voorkomen maar ook aangeven waar regelgeving wel van belang is.

 

Evenementen groentechniek

Bestuur afdeling Groentechniek
Roon Hylkema (voorzitter)Jean Heybroek
Ard van Bergen (vice-voorzitter)Van Bergen Tuin/ en Parkmachines
Willem HellingaDEM
Ivo de SchepperAndreas Stihl
Maarten PonneRoberine
Reinier HulstHulst de Krim

Fedecom Afdeling groentechniek lang