Leergang ambitieus ondernemen

Zoekt u als ondernemer naar mogelijkheden om uw ondernemersvaardigheden verder te ontplooien of worstelt u met uw bedrijfsvisie en/of -strategie? Dan is de Leergang Ambitieus Ondernemen echt iets voor u!

De Leergang Ambitieus Ondernemen is een visie- en strategie ontwikkelprogramma dat:

  1. u bewust maakt van de veranderende (markt)omgeving en dynamiek;
  2. u inzicht verschaft in de eigen (bedrijfs)situatie en plaats in de markt;
  3. u in staat stelt om zich toekomstgericht te ontwikkelen;
  4. u ondersteunt een ambitieus ‘groeipad’ te realiseren waarbij groei niet alleen staat voor (bedrijfs)economische groei, maar ook in de zin van groei van ondernemerschap, competenties, leiderschap, teamwork, etc.

In 5 dagen helpt Fedecom u en uw bedrijf in samenwerking met externe specialisten op weg naar de toekomst op basis van de door u gestelde ambities en voorkeuren.

De Leergang levert niet alleen een concreet businessplan op, maar ook:

  1. een heldere en duidelijke “stip op de horizon” waar u zich concreet met uw bedrijfsstrategie op kunt richten en (in stappen) naar toe kunt werken;
  2. hulp bij het daadwerkelijke proces op weg naar die stip;
  3. aanscherping van uw competenties om continu zicht te houden op die stip.

Locatie en aanmelden
De Leergang Ambitieus Ondernemen wordt gegeven op de locatie van de Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein. Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wim Overeem, Opleidingsmanager van Fedecom, telefoon: 06-57401564 of 030-6049111, e-mail: overeem@fedecom.nl. Hij kan u desgewenst ook in contact brengen met eerdere deelnemers en kan u tevens informeren over de mogelijkheden om de leergang op maat in te richten voor uw merkdealers als u fabrikant of importeur bent.

Bekijk in onderstaande filmpjes de ervaringen van enkele deelnemers.