Nieuws

Zo goed als nieuw Paviljoen voor dealerbedrijven op AgroTechniek Holland 2016

fedecom

Naast nieuwe trekkers en machines ook jong gebruikt materiaal op ATH in Biddinghuizen Nieuw op vakbeurs AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is het Zo goed als nieuw Paviljoen voor dealerbedrijven. “ATH is niet alleen een platform voor verkoopstimulatie en merkbeleving van nieuwe trekkers en werktuigen, maar ook voor gebruikte machines. In het nieuwe Zo goed als nieuw Paviljoen kunnen dealers van de exposerende merken op de beurs dit jaar hun jonge gebruikte trekkers en werktuigen tonen.”

“ATH wil de dealer zo niet alleen helpen met het stimuleren van de verkoop van nieuwe machines op de beurs, maar ook met hun gebruikte materieel. Uiteraard onder strikte voorwaarden, zo geldt het alleen voor erkende dealerbedrijven die Fedecom-lid zijn waarvan hun leveranciers met de desbetreffende merken op de beurs exposeren. Bovendien zijn het per dealer maximaal twee trekkers en twee werktuigen die tussen de 3 en 10 jaar oud zijn, dus niet jonger dan 2013”, aldus beursmanager Willem Bierema.

Naast nieuw ook jong gebruikte trekkers en werktuigen De meeste dealers zijn op de vakbeurs ATH aanwezig in de stand van het trekkermerk en/of de machinemerken dat zij voeren, maar om hun aanwezigheid nog effectiever te maken organiseert ATH dit nieuwe Zo goed als nieuw Paviljoen. Tonny Weevers van LMB De Nieuwstad is blij met dit nieuwe paviljoen: ”Jong gebruikte machines zijn belangrijk voor mechanisatiebedrijven. We zijn blij dat ATH als platform van fabrikanten, importeurs en dealers hier nu de mogelijkheid voor biedt.” Ook Joost ter Horst van Landkracht BV is enthousiast, want “met dit paviljoen heeft elke dealer een uitgelezen mogelijkheid om mee te liften op het bewezen succes van AgroTechniek Holland. Zodoende biedt de beurs de mogelijkheid om niet allen nieuwe machines te tonen en verkopen door exposerende merken, maar ook jonge gebruikte kapitaalintensieve machines bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.”

Gratis busvervoer dealerrelaties
Het ATH-promotieteam ging de afgelopen week bij meer dan 40 dealers in het hele land langs, van Groningen tot Limburg en van Zeeland tot Overijssel, om persoonlijk toe te lichten wat de (nieuwe)  mogelijkheden voor dealers zijn op en rondom de komende ATH. Zo werd er promotiemateriaal voor de showroom en servicewagens aangeboden en uitleg gegeven over dit nieuwe Paviljoen en de mogelijkheid om met 40 of meer dealerrelaties kosteloos per bus van en naar de beurs te komen.

Alles wat boeren boeit
Alles wat boeren boeit is van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 te zien op de 180.000 m2 waar naast de stands met de 500 merken ook demonstraties smart farming, aardappeltechniek en bietentechniek zijn, een heftruckarena, een Trekkerparcours voor testritten op de nieuwste trekkermodellen en – nieuw dit jaar – levend vee bij de verkiezing Beste boerenkoe en het Jaar van het kalf.

De beurs is dagelijks open van 10 tot 17 uur en op vrijdag 9 september tot 20 uur.

De organisatie van Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom. Alle actuele informatie, waaronder alle deelnemers en merken, is te vinden op www.agrotechniekholland.nl

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten