Nieuws

Zakendoen met de tweede handelspartner van Nederland?

fedecom

Neem deel aan de SIB Inspiratiedag België Metaal & Techniek in het prachtige Green Village in Nieuwegein op 5 juni 2014

De bijeenkomst wordt geopend door de Nederlandse Ambassadeur in Brussel, waarna verschillende MKB ondernemers hun ervaringen op de Belgische markt zullen delen. De daaropvolgende workshops geven u de kans advies van experts in te winnen over de zakencultuur, handelspartners vinden, juridische aspecten, etc. Daarnaast kunt u ideeën en contacten opdoen op het netwerkplein. België biedt veel mogelijkheden voor het Nederlandse MKB maar het blijft het buitenland. Leer onze zuiderburen kennen tijdens SIB Inspiratiedag België Metaal en Techniek. De Koninklijke Metaalunie organiseert in samenwerking met de Nederlandse Ambassade in België en in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een dag die u kennis laat maken met de Belgische zakencultuur en de kansen op de Belgische markt.

Het evenement is kosteloos en wordt gefinancierd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, om Nederlandse ondernemers te ondersteunen bij het (starten met) internationaal zakendoen.

Programma

Aanmelden

Tevens wordt u geattendeerd op een workshop Zakenpartners vinden die volgende week woensdag 21 mei bij de Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein plaatsvindt en een mooie aanvulling kan zijn op de kennis die u 5 juni opdoet. Deze workshop wordt tevens ondersteund door RVO en biedt veel praktische tips voor ondernemers die nog niet zoveel ervaring hebben met het internationaal zakendoen, maar ook voor de wat meer gevorderden kan het interessant zijn. De voorgaande 4 sessies in het land, waren een groot succes. Er is nog plek.  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten