Zaken doen in china

Bent u geïnteresseerd in zaken doen in China, maar weet u niet precies hoe u dat kunt aanpakken? Heeft u al een vestiging in China, maar bent u benieuwd hoe de bedrijfsvoering efficiënter zou kunnen lopen? Indien deze vragen op uw bedrijf van toepassing zijn, biedt het Sefa Research Project de uitkomst.

Het Sefa Research Project 2017 van de Universiteit van Amsterdam biedt u de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs (op non-profit basis) uw marktkansen in China te laten onderzoeken. Sefa voert verschillende soorten onderzoek uit, zoals marktanalyses, import-en export analyses en een partner onderzoek. In overleg wordt een geheel op maat gemaakt vraagstuk met u afgestemd.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door topstudenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam, die zich allen in de laatste fase van hun studie bevinden. Het proces bestaat uit twee fases: twee maanden vooronderzoek in Nederland en vervolgens vier weken fulltime onderzoek in China. De afgelopen jaren hebben we al veel succesvolle onderzoeksprojecten voor Nederlandse bedrijven georganiseerd naar landen zoals Chili, de Filippijnen, Indonesië, Vietnam, Brazilië en India. Bent u de volgende die meedoet? Klik hier voor meer informatie of stuur een e-mail naar researchproject@sefa.nl.

Please follow and like us:
RSS