Nieuws

Wout Hogervorst v.o.f. Beste LMB 2015

fedecom

Op 9 september is Wout Hogervorst v.o.f. uit Noordwijkerhout (Z.-H.) uitgeroepen tot Beste LMB 2015.

Het landbouwmechanisatiebedrijf weet volgens juryvoorzitter Jan Maris het beste in te spelen op de verwachtingen en wensen van de fabrikant en importeur. Het bedrijf bleef de twee andere genomineerden LMB A. de Bruin uit Bodegraven (Z.-H.) en LMB A. den Dekker & Zn. uit Werkendam (N.-Br.) nipt voor. De titel en prijzen zijn op een feestelijke bijeenkomst tijdens de vakbeurs GroenTechniek Holland aan de finalisten uitgereikt.

Innovatief en flexibel

Volgens de jury onderscheidt Wout Hogervorst v.o.f. zich door zijn innovatieve kracht met de ontwikkeling van spuitmachines en het flexibel inspelen op marktbewegingen door het veranderen van leverancier op het vlak van tractoren en vorkheftrucks. Verder beschikt het bedrijf over een aansprekende werkplaatsorganisatie en een weloverwogen bedrijfsplan. Een bijzondere kwaliteit is de vaardigheid om verschillende marktpartijen te verbinden op het terrein van de spuittechniek. Tot slot waardeert de jury het bewust betrekken en stimuleren van medewerkers in de uitvoering van het beleid als een sterk punt.

Mede mogelijk gemaakt door

De verkiezing Beste LMB 2015 vindt plaats op intiatief van brancheorganisatie Fedecom, expertisecentrum PTC+ en vakblad LandbouwMechanisatie. De verkiezing is hiernaast mede mogelijk gemaakt door:

  • Hella – leverancier van verlichting en voertuigelektronica
  • Kramp – totaalleverancier en technisch specialist, en
  • Total Agri – leverancier van hoogwaardige smeermiddelen voor de agrarische sector

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op www.bestelmb.nl

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten