Nieuws

Wout Hogervorst beste LMB 2015

fedecom

Het landbouwmechanisatiebedrijf Wout Hogervorst mag zich in 2015 het Beste LMB van Nederland noemen. Deze LMB weet volgens de onafhankelijke jury onder leiding van Jan Maris het beste in te spelen op de verwachtingen en wensen van de fabrikant en importeur.

Wout Hogervorst v.o.f. bleef de twee andere genomineerden LMB A. de Bruin en LMB A. den Dekker & Zn. Nipt voor. De titel en prijzen zijn op een feestelijke bijeenkomst op Groen Techniek Holland aan de finalisten uitgereikt. Voor het tweede jaar op rij organiseerden brancheorganisatie Fedecom, expertisecentrum PTC+ en vakblad LandbouwMechanisatie hiervoor de verkiezing Beste LMB.

Landbouwmechanisatiebedrijven staan jaar in jaar uit voor grote uitdagingen. Ze zijn de spil tussen fabrikanten en importeurs en de eindgebruikers en hebben te maken met steeds geavanceerdere voertuigen en machines, grotere verzorgingsgebieden en harde omzetdoelstellingen. Het kennisniveau van klanten neemt toe en klanten worden veeleisender.

Innovatief en flexibel

Volgens de jury onderscheidt LMB Wout Hogervorst zich door zijn innovatieve kracht met de ontwikkeling van spuitmachines en het flexibel inspelen op marktbewegingen door het veranderen van leverancier op het vlak van tractoren en vorkheftrucks. Verder beschikt het bedrijf over een aansprekende werkplaatsorganisatie en een weloverwogen bedrijfsplan. Er zijn heldere keuzes gemaakt; o.a. geen tweede hands machines op voorraad houden en de dagelijkse leiding uit handen geven aan management. Een bijzonder kwaliteit is de vaardigheid om verschillende marktpartijen te verbinden op het terrein van de spuittechniek. Tot slot waardeert de jury het bewust betrekken en stimuleren van medewerkers in de uitvoering van het beleid als een sterk punt.

Selectie

Ruim 40 Nederlandse landbouwmechanisatiebedrijven hebben zich gekwalificeerd voor de verkiezing Beste LMB 2015. Een eerste selectie tot 10 genomineerden heeft plaatsgevonden op basis een onderzoek naar relevante beoordelingscriteria door Nederlandse fabrikanten en importeurs. Op basis van een aantal specifieke auditpunten heeft de onafhankelijke jury een shortlist van 3 finalisten vastgesteld: de LMB’s A. De Bruin te Bodegraven, Wout Hogervorst te Noordwijkerhout en A. den Dekker in Werkendam. De uiteindelijke winnaar Wout Hogervorst is bekend gemaakt tijdens de vakbeurs GroenTechniek Holland op 9 september 2015 in Biddinghuizen.

Mede mogelijk gemaakt door

Verschillende bedrijven uit de sector die waarde hechten aan gezonde toekomstgerichte en kwalitatief goede landbouwmechnisatiebedrijven hebben zich verbonden aan de verkiezing. Deze bedrijven ondersteunen de verkiezing met een financiële bijdrage waardoor deelname kostenloos is. De verkiezing Beste LMB 2015 is mede mogelijk gemaakt door:

  • Hella – leverancier van verlichting en voertuigelektronica
  • Kramp – totaalleverancier en technisch specialist, en
  • Total Agri – leverancier van hoogwaardige smeermiddelen voor de agrarische sector

Meer informatie over de verkiezing is te vinden op www.bestelmb.nl.

Fedecom is de branchevereniging voor bedrijven in de Landbouwtechniek, Veehouderijtechniek, Groentechniek, Tuinbouwtechniek en Industrie & Intern transport. Fedecom behartigt de belangen van fabrikanten, importeurs en dealerbedrijven in Nederland. Enkele speerpunten zijn: opleiding, certificering en beursbeleid sectorbreed neerzetten.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten