Nieuws

Wist u dat u meerdere personen aan kunt melden voor onze e-mail nieuwsbrieven?

fedecom

Fedecom houdt haar leden via verschillende communicatiemiddelen op de hoogte van activiteiten, nieuws en ontwikkelingen in de techniekbranche. Één van die middelen zijn e-mail nieuwsbrieven.

Fedecom Nieuwsservices

De Fedecom Nieuwsservice is een wekelijkse e-mail nieuwsbrief met actueel, relevant en afdelingsspecifiek nieuws. De Nieuwsservice wordt samengesteld op basis van speciaal voor u geselecteerde nieuwsberichten uit diverse online nieuwsbronnen. U ontvangt de Fedecom Nieuwsservice via nieuwsservice@fedecom.nl. U kunt meerdere personen binnen uw organisatie aanmelden voor de Nieuwsservice en ook kunt u zich inschrijven voor de Nieuwsservice van verschillende afdelingen. Dat kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@fedecom.nl of naar nieuwsservice@fedecom.nl met vermelding van de afdeling(en) waarvan u de Nieuwsservice wilt ontvangen en de e-mailadressen van de ontvangers. Nieuwsservices zijn voorbehouden aan Fedecom leden.

Fedecom E-news

Het Fedecom E-news is een e-mail nieuwsbrief die u meestal eenmaal per maand ontvangt en die nieuws bevat over activiteiten van Fedecom, haar leden en nieuws dat de techniekbranche raakt. Het E-news is afkomstig van het e-mailadres secretariaat@fedecom.nl. Ook voor het E-news kunt u meerdere personen binnen uw organisatie aanmelden. Dat gaat via de knop op de Fedecom website. U kunt zich vervolgens hier aanmelden. Zowel leden als niet-leden kunnen zich aanmelden voor het Fedecom E-news.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten