Winnaar Drone ATH 2018 beurs slaat aan het filmen!

Wie vindt dat techniek in de landbouw niet interessant is, heeft vast geen bezoekje gebracht aan de ATH-beurs in september. Hier hebben duizenden leerlingen in de techniek met veel plezier rondgekeken op een van de grootste landbouwbeurzen van Nederland én een kijkje genomen in de TIM-tent waar praktisch technisch onderwijs de hoofdrol speelde. Met diverse prijsvragen maakten medewerkers van de TIM-tent het nóg leuker voor leerlingen. Wat er onder andere te winnen was? Een drone!

Eén van die prijsvragen was het maken van een selfie met een TIM-pet op om deze vervolgens op de Facebookpagina van TIM te plaatsen. Luuk Hermans, studerende in het 3e leerjaar aan de Pax VMBO te Druten, heeft deze prijsvraag met glans gewonnen. Hij hoopte op een miniatuurtrekker – wat hij ook heel graag zou willen – maar werd verrast met de hoofdprijs: een drone!

Waarom hij deze prijs verdient?
Omdat hij én een mooie foto maakte van zichzelf met de TIM-pet én ook nog toevallig het model van de gefotografeerde tractor op zijn T-shirt heeft staan. Origineler kan het bijna niet en daarom vinden de medewerkers van TIM dat hij deze prijsvraag moet winnen. Zoveel passie voor het vak gevangen in één foto!

Dat zijn passie nog verder gaat blijkt als Kees Meesters, opleidingsadviseur van Fedecom Acadamy, hem de prijs uitreikt. Wat hij met deze drone gaat doen? Nou, alles over de agrarische wereld in zijn woonplaats Alphen aan de Maas op een professionele manier filmen!

Beste Luuk: van harte gefeliciteerd met deze prijs en we hopen dat je fantastische opnames mag maken die anderen misschien inspireren om ook te kiezen voor een opleiding in de agrotechniek. We wensen je veel plezier met je prijs en kijken uit naar je filmpjes.

Please follow and like us:
RSS