Nieuws

Wie wordt ‘Beste LMB 2014’? Kom ook op 11 april

fedecom

Hoe spelen landbouwmechanisatiebedrijven in op de wensen van hun klanten en welke bedrijven doen dat het beste? Kortom, wie pakt op 11 april de titel ‘Beste LMB van 2014’?

Na een bedrijfspresentatie van tien genomineerde bedrijven – eind januari jl. – zijn drie bedrijven voor de finale overgebleven: Bakker Ulrum, Vlaming Zwaagdijk en Abemec Sevenum. Deze ondernemingen zijn inmiddels door een deskundige jury bezocht, waaronder Theo Vulink van Fedecom.

Sector in spotlights
Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door vakblad LandbouwMechanisatie en PTC+. Mechanisatiebedrijven zijn het fundament onder de Nederlandse land- en tuinbouw. Zij zorgen voor innovatieve technieken en adequate service. Het streven is om dit continue te verbeteren en elkaar uit te dagen om de beste prestatie te leveren.

Bent u er ook bij? Meld u aan!

De feestelijke bekendmaking van de titel vieren we met iedereen die werkzaam is in de landbouwmechanisatie. Meld u en uw collega’s kosteloos aan. Het evenement vindt op vrijdag 11 april plaats bij PTC+, aan de Zandlaan 29, Ede. U kunt zich aanmelden via www.bestelmb.nl.

Programma

16.30 uur: Ontvangst met aperitief
17.00 uur: Het verhaal achter ‘Beste LMB van het jaar’ door Theo Vulink
17.15 uur: De toekomst volgens Gert-Jan Oplaat (vz. KVK Centraal Gelderland)
17.35 uur: MECHA-barbeque
18.45 uur: Bekendmaking ‘Beste LMB 2014′ door Broer Burghgraef (vz. jury)
19.30 uur: MECHA-feestelijke afsluiting (met o.a. dessert buffet)

U komt toch ook op 11 april as. om samen met collega’s de winnaar én onze sector in de schijnwerper te zetten?

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten