Nieuws

Werk aan uw toekomst met Fedecom Academy

fedecom

Vanaf komende week starten er diverse opleidingen van Fedecom Academy zoals Diagnosetechnicus (BBL niveau 4), schrijf de winnende offerte, professioneel inruilen & taxeren, meer rendement uit de werkplaats en leasing & financieringsproducten.

Aanmelding Diagnosetechnicus (BBL niveau 4) sluit deze week!

Voor de opleiding  Diagnosetechnicus (BBL niveau 4) zijn er nog slechts enkele plaatsen vrij. Aanmelden kan alleen nog deze week daarna is het voor dit jaar niet meer mogelijk. Interesse maar onzeker of deze opleiding de passende opleiding is? Neem dan contact op met één van de branche opleidingsadviseurs. Zij kunnen op basis van een gesprek en een niveaubepalingstest een goed advies geven over de haalbaarheid van de opleiding. Wees er dus nog snel bij en neem vandaag nog contact op met één van de branche opleidingsadviseurs van Fedecom Academy!

Open inschrijving en in-company trainingen Fedecom Academy

Vanaf november start een groot aantal trainingen voor verkoopmedewerkers, ondernemers/eigenaren, monteurs en winkel- en magazijnmedewerkers. Deze trainingen verzorgen we ook op maat in-company. Meer informatie of direct aanmelden? Kijk op de website van de AeresTech www.aerestech.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten