Nieuws

Voorlichtingsbijeenkomsten kentekenen i.s.m. RDW

fedecom

Naar verwachting wordt de kentekenplicht vanaf 01-01-2017 van kracht voor nieuwe voertuigen en mobiele machines. Alle bestaande (land)bouwvoertuigen en mobiele machines die gebruik maken van de openbare weg dienen in de periode februari 2017 tot mei 2018 van een kenteken te worden voorzien.

In samenwerking met de RDW verzorgt Fedecom specifiek voor dealerbedrijven voorlichtingsbijeenkomsten over het traject van invoering van kentekening alsook de bedrijfserkenningen ten behoeve van registratie en tenaamstelling van de voertuigen /machines. Daarnaast zullen nog enkele Fedecom verenigingsactiviteiten worden toegelicht. Deze bijeenkomsten worden in 3 regio’s gegeven:

Dealers/mechanisatiebedrijven regio noord
Donderdag 31 maart te Assen

Dealers/mechanisatiebedrijven regio midden
Donderdag 7 april 2016 te Houten

Dealers/mechanisatiebedrijven regio zuid
Woensdag 20 april 2016 te Gilze-Tilburg. Aanmelden voor bijeenkomst Gilze kan t/m 14 april a.s.

Programma:
12.00 uur: Inloop en lunch
13.00 uur: Presentaties RDW met o.a.

  • Traject invoering kentekenplicht
  • Bedrijfserkenningen t.b.v. registratie en tenaamstelling
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen

15.00 uur: Fedecom verenigingsaangelegenheden met o.a. stand van zaken Fedecom Academy, project Benchmarking en stand van zaken VA-keur
16.00 uur: Einde bijeenkomst

Deze bijeenkomsten zijn uitsluitend bedoeld voor leden van Fedecom en in het bijzonder voor leden van de afdelingen Landbouwtechniek, Groentechniek en Industrie & Intern Transport. Gelieve u aan te melden, inclusief vermelding of u gebruik maakt van de lunch. Heeft u zich nog niet aangemeld, maar wilt u wel de bijeenkomst in Gilze bijwonen? Retourneer in dat geval zo spoedig mogelijk het aanmeldformulier dat u per e-mail hebt ontvangen of stuur een e-mail naar secretariaat@fedecom.nl

Gezien de specifieke rol van fabrikanten en importeurs in het dossier kentekenen heeft voor hen een bijeenkomst plaatsgevonden op 23 maart.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten