Vierde editie van Groentechniek Holland ofwel GTH

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2019 wordt de vierde editie van Groen Techniek Holland (GTH) georganiseerd. Opnieuw vindt het plaats op het centraal gelegen Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.

Deze landelijke beurs is Nederlands grootste vakbeurs voor bedrijven en mensen die werkzaam zijn in het ‘groen’. Voor aannemers, hoveniers, medewerkers van gemeenten, recreatiebedrijven enzovoorts is er wederom van alles te zien op het gebied van groentechniek. Nieuwe trends zoals elektrificatie, CO2 uitstoot, vergroening van de leefomgeving en mechanische onkruidbestrijding zullen volop te zien bij de exposanten zelf en op daarvoor opgezette beurspaviljoens.

Exposanten waardeerden de opzet en de uitstraling van de vorige edities met een 7,3 en de bezoekers gaven het mooie rapportcijfer 7,7, waarbij maar liefst 87% aangaf terug te komen in 2019. Met zo’n 20.000 gerichte vakbezoekers kunnen we spreken van een geslaagd concept voor deze grootste, groene vakbeurs van Nederland die ook nog eens veruit de goedkoopste groene vakbeurs is van Nederland per getrokken bezoeker.

Momenteel hebben zich al meer dan 400 merken aangemeld voor deelname. Deze zullen niet alleen statisch getoond worden maar ook daadwerkelijke zelf uitgetest kunnen worden door bezoekers. Hierdoor komt groentechniek letterlijk tot leven en daarmee is de GTH beurs uniek in zijn soort. Ook kunnen bezoekers zelf proefrijden op een gemeenschappelijk testparcours op ATV’s, quads, trekkers, minikranen en knikladers.

Deze editie zal de beurs op een andere manier ingedeeld worden omdat er nu eigenhandig bezoekerspaden aangelegd worden waardoor de stands dichter bij elkaar staan en de demonstratieruimtes ook grenzen aan de gangpaden. Dit type indeling werd bij zusterbeurs AgroTechniek Holland 2018 zeer goed gewaardeerd door zowel exposanten als bezoekers.

Kortom mis deze one-stop-shop waarbij expositie, kennisoverdracht, netwerken en demonstraties hand in hand gaan niet!

  • Er is nog standruimte beschikbaar dus bij interesse staat het beursteam u graag te woord. En anders begroeten we u graag als bezoeker op de beurs van 10 tot en met 12 september.

 

Please follow and like us:
RSS