Nieuws

Videoverslag oprichting Fedecom

fedecom

Videoverslag van de bijeenkomst voor de oprichting van Fedecom 25 juni jl. Tijdens de bijeenkomst in Doorn werden bestuursleden van de twee fusiepartijen gevraagd in te stemmen met de oprichting van de nieuwe branchevereniging.

Videoverslag van de bijeenkomst voor de oprichting van Fedecom 25 juni jl. Tijdens de bijeenkomst in Doorn werden bestuursleden van de twee fusiepartijen gevraagd in te stemmen met de oprichting van de nieuwe branchevereniging.Na de stemming, werden de notariële stukken ondertekend. Tussentijds werden tijdens de persconferentie de aanwezige journalisten bijgepraat over de organisatie en speerpunten van Fedecom.

Het tweede deel van de dag werden nieuwe bestuurders van Fedecom voorgesteld en benoemd. Voorzitter Erik Hogervorst stelde de nieuwe Ledenraadsleden voor, waarna allen een speciale Fedecom speld kregen overhandigd. Fabrikanten, importeurs en dealerbedrijven zitten vanaf nu aan één tafel. ‘Samen sterk’ is het motto.Uiteindelijk hebben allen één gezamenlijk doel en Fedecom verbindt hen het realiseren daarvan.  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten