Nieuws

Van concept store tot concept story

Concepten en noviteiten in World Horti Center tijdens Seasonal Trade Fair

Beleef de retail experience! Met deze uitnodiging aan tuincentra, groothandel, bloemisten en retail presenteren twaalf innovatieve sierteeltbedrijven zich in het splinternieuwe World Horti Center met hun nieuwste concepten, noviteiten en winkeloplossingen.

Gelijktijdig en in samenwerking met de Seasonal Trade Fair van Royal Floraholland organiseren de participanten van het World Horti Center de trendbeurs op 14 en 15 maart aanstaande. De nieuwste voorjaarsconcepten en noviteiten op het gebied van pot- en tuinplanten en snijbloemen -voor binnen en buiten- zijn tijdens de trendbeurs te zien.

Trendwatcher en groenstylist Romeo Sommers geeft beide dagen een verfrissende kijk op trends in tuincentra. Wat zoekt de consument en hoe maakt deze keuzes? Door middel van inspiratietours langs de stands en trendlezingen inspireert Romeo Sommers tot nog betere productproposities op de winkelvloer.
De trendbeurs is een samenwerking van participanten van het World Horti Center: Air So Pure, Decorum Plants, Dümmen Orange, Floricultura, Forever Plants, Optiflor, Royal Van Zanten, Schoneveld, Smit Kwekerijen, Stolk Brothers, Van den Bos Flowerbulbs en Zentoo.

De trendbeurs wordt gehouden op 14 en 15 maart van 9 tot 17 uur en is op steenworp afstand van de Seasonal TradeFair. Het complete programma en de bereikbaarheid vindt u op de website www.worldhorticenter.nl

World Horti Center
Deze week is World Horti Center officieel geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima. World Horti Center is een ontmoetingsplaats midden in het hart van de Nederlandse glastuinbouw. Het is het huis van MBO Westland, Greenport Food & Flower Xperience en Demokwekerij Westland. Innovaties, showcases en onderzoek worden permanent geëxposeerd.
Naast middelbaar beroepsonderwijs in teelt, techniek, handel, voeding & verzorging, is het World Horti Center ook de plek waar colleges en praktijkopdrachten op hbo- en universitair niveau worden georganiseerd.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten