VA-keur actiecampagne: Keurig Geregeld

VA-keur zet met de nieuwe actiecampagne Keurig Geregeld in op het vergroten van de bewustwording rondom werken met veilige machines en het periodiek laten keuren van machines. VA-keur bedrijven kunnen via  een speciaal opgezette actiewebsite (www.keurig-geregeld.nl ) aan nieuwe klanten/bedrijven binnen de Tuin & Park en groenvoorzieningssector eenmalig een gratis keuring aanbieden.

Voor de zomervakantieperiode  zijn de VA-keurbedrijven die binnen het sector Tuin & Park actief zijn, benaderd met informatie over de campagne. Er is enthousiast gereageerd en dit heeft geresulteerd in een groot aantal VA-keur bedrijven die aan de campagne deel gaan nemen. Er is besloten om de campagne nu eerst op de Tuin & Park en groenvoorzieningssector te richten. Bij succes wordt de  campagne in fasen ook voor de agrarische- en intern transportsector georganiseerd.

De actiecampagne van VA-keur is een onderdeel van het landelijk campagne initiatief Veilig op 1 dat door diverse organisaties (o.a. VHG, Cumela, LTO, Fedecom, Inspectie SZW) is gestart. De coördinatie is in handen van STIGAS, de arbodienst binnen de agrarische- en groensector. De actiecampagne vormt een concreet onderdeel van Veilig op 1 en is specifiek gericht op machineveiligheid en keuringen. De campagne wordt ondersteund door de VHG (de branchevereniging voor Hoveniers & Groenvoorzieners) en de STIGAS.

De actiecampagne zal officieel worden gelanceerd op de GTH beurs op dinsdag 10 september en loopt door tot eind 2019.

Please follow and like us:
RSS