Nieuws

Uitnodiging: Climmar congres 5 oktober

fedecom

Fedecom leden zijn uitgenodigd voor het Climmar congres op 5 oktober in Rotterdam. Fedecom heeft samen met Climmar een internationaal programma samengesteld.

Ieder jaar in oktober vindt het congres van de Climmar plaats. Climmar is de Europese koepelorganisatie van brancheorganisaties die mechanisatiebedrijven vertegenwoordigen. Fedecom is lid van de Climmar en organiseert het congres van dit jaar. Dit zal plaatsvinden van 3 tot 6 oktober a.s. in Rotterdam op de mooie congreslocatie het StoomSchip Rotterdam.

2013 is een jubileumjaar voor de Climmar waarin het 60-jarig bestaan wordt gevierd. Fedecom vindt het belangrijk dat haar leden in de gelegenheid worden gesteld dit congres bij te wonen. Zaterdag 5 oktober is een interessant programma samengesteld waarvoor we u van harte uitnodigen om aan deel te nemen! Kosten voor deelname bedraagt € 100,- (exclusief diner).

 

Fedecom leden zijn uitgenodigd voor het openbare deel van het congres op het ss Rotterdam.

Programma >

U dient zich vooraf in te schrijven. Wij bieden u de mogelijkheid om na het congres wel/geen gebruik te maken het diner. Inschrijven >

Rondvaart

Naast dit inhoudelijk congresdeel is er de gelegenheid om in de middag deel te nemen aan een georganiseerde rondvaart door de Rotterdamse haven. Het is een bijzondere ervaring om deze grootse internationale haven vanaf het water te beleven! De boot legt na de rondvaart aan bij Het Zalmhuis waar genoten kan worden van een borrel en afsluitend diner. Met bussen wordt iedereen na het diner weer teruggebracht naar de ss Rotterdam, waarna u weer huiswaarts kunt keren.

Alles bij elkaar een unieke dag die u niet mag missen! Ontmoet (internationale) collega’s en maak kennis met de “Climmar-wereld” bestaande uit 16 verschillende Europese landen.

 Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

AGRILELYKRAMPKMU

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten