Nieuws

TREKKER-FESTIVAL op 10 september naast vakbeurs AgroTechniek Holland in Biddinghuizen

fedecom

Unieke combinatie van mechanisatie-beleving in september in Biddinghuizen Op 10 september, de laatste dag van Nederlands grootste vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH), vindt het nieuwe TREKKER-Festival van Trekker magazine gelijktijdig plaats op hetzelfde Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. Dat betekent dat Biddinghuizen in september een must is voor elke agro-professional en liefhebber van trekkers en machines.

Het nieuwe evenement TREKKER-Festival vindt voor het eerst plaats en is op zaterdag 10 september op een terrein naast de expositievelden van ATH. Hier staat beleven, emotie en ervaren centraal, voor iedereen – ook partners en kinderen – die iets heeft met, werkt met of houdt van trekkers en landbouwmachines. Het magazine TREKKER komt er tot leven, met ruimte voor heel oude oldtimers, youngtimers (trekkers vanaf eind jaren zeventig), miniaturen, robots, een trekkertest, tuning en gadgets en een parcours. Tevens sluit uitgever Reed op dit eventement het 100-jarig bestaan van vakblad Boerderij af.

24 Trekkermerken, meer dan ooit
ATH 2016 vindt plaats van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september. Op het succesvolle TrekkerParcours kunnen akkerbouwers, veehouders en loonwerkers een gratis testrit maken met de allernieuwste trekkermodellen van merken die op de beurs worden getoond. Dit jaar is maar liefst een recordaantal van 24 trekkermerken te bezichtigen, meer dan ooit tevoren. Daaronder zijn de bekende trekkermerken en -fabrikanten zoals New Holland, Same, Deutz Fahr, Massey Ferguson, Fendt, Case, Steyr, Valtra, Kubota, JCB, Claas, Landini, MC Cormick, Zetor, Branson, Holder, Hovertrack, Challanger, Lamborghini en Lidner, maar ook nieuwe trekkermerken zoals Mercedes Benz, Kioti, Eurotrac, Antonio Carraro en Solis.

Alles wat boeren boeit
Daarmee is alles wat boeren boeit te zien op de 180.000 m2, waar naast de stands met de 500 merken ook demonstraties bietentechniek en smart farming zijn en – nieuw dit jaar – een heftruckarena en levend vee bij de verkiezing Beste boerenkoe en het Jaar van het kalf.

De beurs is dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Actuele informatie, waaronder alle deelnemers en merken, is te vinden op www.agrotechniekholland.nl

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten