Trainingsdag voor deelname aan Duitse beurzen bij de Nonnen in Vught op 5 september 2017

Trainingsdag voor deelname aan Duitse beurzen bij de Nonnen in Vught. (Kosten 75,- inclusief lunch en diner).

Wilt u ook goed voorbereid deelnemen aan een Duitse beurs? En wilt u weten hoe u uw bedrijf het beste kunt presenteren of verkopen op een Duitse beurs?

Koninklijke Metaalunie organiseert in samenwerking met Taleninstituut Regina Coeli op dinsdag 5 september a.s. een trainingsdag die u in staat stelt een goede indruk te maken tijdens dat zo belangrijke eerste contact op de beurs.

In één dag leert u vaardigheden om u voor te stellen in het Duits, hoort u wat specifieke verkooptechnieken zijn voor de Duitse markt. U krijgt tal van tips over hoe u zich het beste presenteert op een Duitse beurs. Adviezen over het opstellen van uw eigen salespitch. En leert u wat de cultuurverschillen zijn tussen een Duitser t.o.v. een Nederlander, zodat u hier rekening mee kunt houden. Tijdens de lunch en het afsluitende diner wordt alleen Duits gesproken.

Aanmelden kan tot 18 augustus.

Kijk voor meer informatie op de website van de Koninklijke Metaalunie of neem contact op met Ivonne Dentjens van de Koninklijke Metaalunie via 030-605 33 44.

 

Please follow and like us:
RSS