Nieuws

Team up met internationale collega’s

fedecom

Climmar, de overkoepelde Europese branche-organisatie van mechanisatiebedrijven, greep de SIMA tentoonstelling aan om leden en pers te informeren over de plannen en doelstellingen voor de komende jaren.

Jelle Bartlema, branchemanager van Fedecom en tevens secretaris-generaal van Climmar, lichtte de plannen voor 2015 toe. In vier werkgroepen werken de Climmar leden momenteel aan vier hoofdthema’s:
1. Een nieuw strategisch beleidsplan voor de komende jaren
2. Activiteiten met betrekking tot onderwijs en opleidingen
3. Consensus over nieuwe statistieken en dataverzameling
4. Uitbreiding van lobby-activiteiten

Een ander belangrijk thema is een bredere participatie aan het jaarlijkse dealertevredenheidsonderzoek Tractoren. Jelle Bartlema over de thema’s en doelstellingen: “Het zijn ambitieuze doelstellingen, maar ze zijn absoluut noodzakelijk om Climmar professioneler en invloedrijker te maken. Daarmee Het zijn stuk van ambitieuze doelstellingen, maar wij beschouwen deze als noodzakelijke stappen op weg naar een meer professionele en het beïnvloeden van Climmar!”

Joost Merckx, een van de twee vice-presidenten van Climmar, ging in op de Europese resultaten van de dealertevredenheidsonderzoekTractoren 2014. Een positieve ontwikkeling voor Climmar leden is de beschikbaarheid van data van verschillende trekkerfabrikanten over meerdere jaren. Hierdoor wordt zichtbaar hoe de relatie tussen dealers en fabrikanten zich ontwikkelt. Merckx daarover: “Uiteindelijk streven we tenslotte één en hetzelfde doel na en dat zijn tevreden eindgebruikers.”

De volledige presentatie van het dealertevredenheidsonderzoek 2014 is te vinden op de Climmar website.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten