Succesvolle eerste editie AgroTechniek Assen

Fedecom kijkt met de exposanten terug op een geslaagde eerste editie van AgroTechniek Assen van 10 t/m 12 december j.l.

De beurs zag er – mede dankzij de beurspresentaties van de exposanten, veelal leden van Fedecom– professioneel en goed uit. Daarvoor past op de eerste plaats een hartelijke dank aan de exposanten!

Fedecom is verheugd over de grote belangstelling voor deelname, wat al enkele weken voor aanvang van de beurs zelfs tot een wachtlijst leidde. Heel tevreden zijn we over hetzelfde aantal bezoekers als in 2017, ondanks het feit dat de beurs dit jaar drie dagen was, dus een dag korter. Naast de aangepaste beursdagen- en tijden hoorden we ook veel positieve geluiden over de vernieuwde opzet, verbeterde indeling en belangstelling vanuit de media. De exposanten en bezoekers worden gevraagd naar verbeterpunten middels een die op dit moment wordt uitgevoerd.

Met de mogelijke verbeterpunten die  voortkomen uit de enquête kunnen we rekening houden bij de volgende AgroTechniek Assen. Want dat er een volgende editie in december 2021 van ATA in Expo Assen komt, dat staat vast! De exacte datum voor ATA 2021 hoort u nog. Wilt u alvast inschrijven, bel dan naar 038-4223440.

Please follow and like us:
RSS