Nieuws

Stagiair Tim Olsthoorn

fedecom

Het team van Fedecom wordt vanaf eind februari tot en met mei 2015 versterkt door stagiair Tim Olsthoorn. Tim zit in het afstudeerjaar van zijn studie Agrotechniek en Management aan CAH Vilentum in Dronten. Deze studie bestaat voor een groot deel uit bedrijfskundige vakken gekoppeld aan agrarische aspecten binnen de technische agrarische sector.

Tim is geboren en getogen in de Haarlemmermeer. Zijn vader en oom hebben gezamenlijk een veehouderijbedrijf met loonwerktak en in de toekomst wil hij mogelijk ook in dit familiebedrijf stappen. Met dit in zijn achterhoofd heeft Tim ervoor gekozen heb om zich verder te specialiseren in het vakkenpakket “bedrijfsopvolger en bestuurder”. Voor het onderdeel bestuurder kwam hij in contact gekomen met Fedecom. “Een interessante vereniging die past bij een stage voor dit onderdeel”, aldus Tim. “Tijdens mijn stage is het van belang dat ik Fedecom als vereniging leer kennen en daarnaast heb ik de opdracht om een ledenenquête uit te voeren. Het doel van deze ledenenquête is om te achterhalen hoe de huidige activiteiten van Fedecom gewaardeerd worden door de leden en wat zij in de toekomst van Fedecom verwachten. Eind maart wordt de enquête verstuurd naar alle leden.”

Mede namens Tim hoopt Fedecom op een goede en brede respons van alle leden zodat we een goede indruk krijgen van de waardering en de behoeftes van Fedecom leden, nu en in de toekomst.  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten