SOMA-college: maak de stap naar het onderwijs

 

Heb jij het vak geleerd van een inspirerende docent die je de fijne kneepjes bijbracht en die de praktijk beheerste tot in de kleinste details? Een solide basis die je aangereikt kreeg en waar je nu nog mee werkt. Al eens nagedacht om zelf docent te worden op het mbo? 

Ook als je daar geen specifieke opleiding voor hebt gevolgd is het mogelijk praktijkdocent te worden. Juist een vaktechneut, een vakgek met flink wat praktijkervaring kan veel betekenen voor mbo-studenten. Lesgeven aan jonge mensen waarmee je jouw passie kunt delen en aan wie je jouw ervaring kunt overdragen. Ook als dit een paar uur per week is, en je deels in het bedrijfsleven aan de slag blijft om zelf actief te blijven met wat je boeit: techniek en technologie. Het mbo heeft mensen zoals jij héél hard nodig.

Ook voor opgeleide docenten is het mbo een plek waar mooie dingen gebeuren. De combinatie van theorie en praktijk is afwisselend en het is bijzonder om jonge mensen enthousiast te zien werken aan hun toekomst. Kun jij jonge mensen motiveren, houd je van groepsdynamiek, herken je talent en voel jij je verbonden met techneuten in de dop? Kijk dan even naar onderstaande vacatures bij het SOMA-college. Misschien is NU het moment de stap naar het onderwijs te wagen.

Tekst: Alinda van Dijk

Please follow and like us:
RSS