Smart Business Date op 16 mei 2019

Hoe Artificial Intelligence (AI) de wereld van agri, groen en logistiek verandert
Robots of computers gaan straks met elkaar communiceren en gaan op basis van de verzamelde gegevens over hun werkprestaties in staat zijn nieuwe, verbeterde werkwijzen in te voeren. Voor sommige mensen klinkt dat als muziek in de oren, want dan kunnen we als mens achter een bureau zonder opdrachten te geven het werk laten uitvoeren. Anderen krabben zich achter de oren en vinden het eng dat buiten de mens om beslissingen over werkzaamheden worden genomen.

Daarom gaat Fedecom op donderdag 16 mei de bijeenkomst Smart Business in het teken zetten van AI en machine-learning. We zullen het hebben over de perspectieven en de effecten die deze ontwikkeling gaat hebben op fabrikanten, importeurs en dealers van machines voor agro, groenbeheer en logistiek. In de vakpers wordt 2019 gezien als het jaar waarin de AI-toepassingen de trend gaan zetten. We organiseren de Date in een omgeving die de creativiteit van geesten stimuleert, nl. Brainport Eindhoven, BIC 1 in Eindhoven. (Als uw navigatie BIC 1 niet kent, gebruik dan Rijtackerweg 15).

Het programma van de SMART BUSINESS DATE

Inloop vanaf 13.00 uur met koffie en thee
1. Opening/welkom 13.30 uur
2. Toelichting Brainport Eindhoven, wat is, wil en doet Brainport Eindhoven?, door Wim Renders, manager van Brainport
3. Trends in Artificial Intelligence (kunstmatige intelligentie) en Machine Learning door Naser Bakhshi van Deloitte, Senior manager Artificial Intelligence CoP Lead
4. Pauze/netwerk (15.00 uur)
5. Verdieping AI en Machine Learning: hoe kun je als bedrijf aan de slag met toepassingen van AI, door Joop Snijder, Hoofd Research Center AI van Info Support
6. Smart Besturing van bedrijfsprocessen in agro en groenbeheer door CEO VAA, Corné van Aken
7. Afronding en sluiting om 17.30 uur

Na afloop van het formele programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over Artificial Intelligence.

Routebeschrijving naar Brainport Eindhoven.

Aanmelden
Please follow and like us:
RSS