Nog ruimte voor een gemotiveerde stagiaire?

https://techinmotion.nl

Studenten mechatronica en engineering zoeken een stageplek

Ook al heeft de Coronacrisis een behoorlijke impact op de sector, studenten staan nog steeds te trappelen om hun skills te perfectioneren in de praktijk. Stages gezocht dus! En daar zetten we ons enthousiast voor in. Maar nog steeds zijn er jongeren die hun (afstudeer) stage niet rond krijgen. En die komen niet per se uit de opleiding mobiele werktuigen. Van onze onderwijspartners (Digital Operations Centre) bereiken ons alarmerende berichten over studenten technicus mechatronica systemen  technicus engineering én de monteursopleidingen uit de regio Haaglanden en Westland.

Mobiele werktuigen versus engineering en mechatronica?
Hè? Engineering en mechatronica systemen? Echt niet zo vreemd in onze sector omdat deze opleidingen heel veel raakvlakken hebben met landbouwmechanisatie en ‘groen’. (Een overzicht van de kerntaken en werkprocessen van de opleidingen/studenten kunnen wij u toesturen!). Best mogelijk dat u een van deze studenten in een paar maanden tijd weet te interesseren voor een carrière binnen uw bedrijf. Een kans om goed opgeleide jonge mensen onze sector binnen te loodsen en te introduceren in de innovatieve techniek van de mobiele werktuigen. Uiteindelijk is er in onze sector nog voldoende vraag naar personeel en een stagiaire – ook van engineering en mechatronica -is een potentiele instromer.

Overzicht opleidingen en niveau :

Zoals gezegd zijn deze studenten op zoek naar een stageplaats vanaf 1 februari. Een kleine 20 studenten die heel graag vanaf die datum, of een paar maanden later, van start willen gaan met hun stage. Vergroot de kansen van goed opgeleid personeel voor onze sector en bied een stageplaats aan. Dit mag ook buiten de regio Westland en Haaglanden zijn; reizen voor de stage is geen probleem voor deze gemotiveerde groep technici in opleiding.

Meer weten of meteen al een stageplek beschikbaar?
Wij brengen u in contact met de betrokken school en zorgen ervoor dat student en bedrijf elkaar kunnen ontmoeten. Onze sector dient stageplaatsen te blijven aanbieden, om straks, als alles weer gaat draaien, de groei van onze sector te kunnen garanderen. Kijk nog eens uitgebreid naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf en bied een stageplek aan. Bel met onderwijsmanager Wim Overeem op telefoonnummer 0657401564 of met projectleider ROC Mondriaan Eddy de Zwart op 0628743066.

 

Please follow and like us:
RSS