Nieuws

Reminder evaluatiebijeenkomst VA-keur

Op 9 september a.s. organiseert VA-keur een evaluatiebijeenkomst op de ATH beurs in Biddinghuizen. Het VA-keur is nu zo’n half jaar onderweg en zoals ook bij de startbijeenkomst in februari jl. aangegeven, willen we tijdens een evaluatiebijeenkomst met elkaar van gedachten wisselen over de activiteiten en werkwijze van het VA-keur. Hoe loopt het nu met VA-keur, wat gaat goed, wat kan er beter en welke verbeteringen zijn dan wenselijk ? Daarnaast zijn er ook plannen voor de toekomst waar we de VA-keur bedrijven graag deelgenoot van maken.

Alle VA-keurbedrijven hebben een uitnodiging ontvangen met daarbij een (gratis) toegangskaart voor 2 personen. De bijeenkomst start om 10:30 uur en eindigt om 12:30 uur met een eenvoudige lunch. De bijeenkomst vindt plaats in de congrestent op het Fedecom Business Paviljoen (stand W17).

Na de bijeenkomst is er uiteraard de gelegenheid om de beurs bezoeken. Voor de voormalig VEBIT leden is het goed om te weten dat naast het agrotechnische karakter van de beurs er ook nadrukkelijk aandacht is voor intern transportmaterieel. Diverse heftruckfabrikanten / -merken zijn aanwezig met stands op de beurs en er is een behendigheidsparcours voor het rijden en heffen met heftrucks.

Tot slot is deze dag uitermate geschikt om uw collega keurcoördinatoren te ontmoeten.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten