Nieuws

Record aanmeldingen Agritechnica

fedecom

Buitenlandse exposanten zijn dit jaar goed voor meer dan de helft van de totale expositieruimte. Het aantal inschrijvingen van deze exposanten is verhoogd met ongeveer 15 procent tot meer dan 23 hectare.

Al een half jaar voor de opening van de internationale meldt de beursorganisatie deze recordcijfers. Zoals de Duitse organisator (DLG) in Frankfurt al eerder aangekondigde zijn er nu al meer dan 2200 aanmeldingen uit 46 landen. Agritechnica in Hannover is van 12 tot 16 november.

Naast de vele stands en diversiteit aan landbouwmachines biedt de beurs de bezoekers de internationale conferentie van agrarische technologie VDI-afdeling van het Max Eyth Society for Agricultural Engineering (VDI-MEG). Voor het eerst vindt op de Agritechnica 2013 het internationale evenement “Ag Machinery International – Toegang tot de opkomende markten” plaats. DLG verwacht veel aandacht voor de ‘Europese jonge boeren en studentendag’, die wordt georganiseerd door de Jongeren afdeling van DLG samen met nationale en internationale partners.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten