Nieuws

Priva lanceert Russische tuinbouwwebsite

fedecom

Met trots presenteert Priva haar Russische tuinbouwwebsite aan het publiek. Een website met dezelfde uitstraling en moderne vormgeving als Priva.nl en Priva-international.com, maar specifiek gericht op de Russische markt. www.priva-international.com/RU een website met ambitie.

Met deze website kan Priva beter inspelen op de behoeften van de Russische tuinbouwondernemer. Producten en diensten, referentieprojecten, trainingen, evenementen waar Priva en haar dealers aanwezig zullen zijn: allemaal duidelijk weergegeven in de Russische taal. De website is op een eenvoudige manier ingericht wat het zoeken en vinden van de juiste informatie gemakkelijk maakt.

Over Priva
Priva ontwikkelt en levert producten en diensten voor duurzame, vernieuwende klimaatbeheersing en procesbeheer in de tuinbouw en in de utiliteitsbouw. In de tuinbouw stelt Priva ondernemers in staat om gezonde, kwalitatief hoogwaardige voeding en siergewassen te produceren uit volle grond of bedekte teelt met een minimum aan schaarse natuurlijke hulpbronnen als water en energie.

Priva heeft vestigingen in acht landen en is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 100 landen met een uniek internationaal partner- en dealernetwerk. Samen met lokale partijen bieden we onze klanten een platform van hoogwaardige hardware, software en diensten. Bron: persbericht Priva

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten