Nieuws

Praktische kennis bijspijkeren op 3e TREKKER Sleutel Event

fedecom

Op vrijdag 1 juli 2016 organiseert TREKKER in samenwerking met de Fedecom Academy de derde editie van het TREKKER Sleutel Event. Een uniek evenement voor technici van landbouwmechanisatiebedrijven (LMB’s), loonwerkers en grote landbouwbedrijven. Wie wil, kan hiervoor OOM subsidie aanvragen.

In kleine groepen gelijkgestemden gaan de deelnemers een dag lang sparren over storingen, problemen (met klanten) en oplossingen; over het werken met slimme apparatuur en handig gereedschap. Dat doen ze in 6 praktische workshops en trainingen. Waar mogelijk ga ze zelf aan de slag met het oplossen van storingen. Het Sleutel Event is merkonafhankelijk. Dit betekent dat er geen workshops zijn die vastzitten aan een bepaald merk of leverancier. Het gaat juist om thema’s en onderwerpen die merkoverstijgend zijn en spelen bij trekkers en werktuigen of een combinatie van beide.

Powered by Fedecom Academy
Fedecom Academy ondersteunt het TREKKER Sleutel Event. Waarom? Omdat opleiden en trainen één van de speerpunten is van brancheorganisatie Fedecom. Onder het motto ‘Vakmanschap = een leven lang leren’ wil Fedecom Academy opleidingen en trainingen op een hoger niveau brengen via concrete en praktische programma’s zoals het TREKKER Sleutel Event.

Korting en OOM subsidie
Het TREKKER Sleutel Event vindt plaats op vrijdag 1 juli 2016 bij technisch opleidingscentrum PTC+ in Ede. Leden van Fedecom ontvangen een flinke korting op de deelnameprijs en bovendien valt deelname aan het Sleutel Event onder de Persoonlijke Trainingstoelage van OOM. Hierdoor kunt u (een deel) van de kosten terugvragen bij OOM. Kijk voor meer informatie hierover op www.oom.nl. Meer informatie over de 6 workshops en het programma vindt u op www.trekkersleutelevent.nl of kijk op www.fedecomacademy.nl  

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten