Nieuws

Persbericht ATH 2014

fedecom

10 t/m 13 september 2014 op het Walibi-terrein in Biddinghuizen:

NIEUW: DEMONSTRATIES VELDSPUITEN, BIETEN ROOIEN EN GRONDBEWERKING OP AGROTECHNIEK HOLLAND 2014

Zwolle, 28 mei 2014 – “Nieuw op de derde editie van AgroTechniek Holland is dat de bezoekers demonstraties bieten rooien, grondbewerking en veldspuiten te zien krijgen. Naast de expositievelden is een terrein van ruim 40 hectare beschikbaar waar exposanten de gelegenheid krijgen om hun nieuwe (oogst)machines dagelijks te tonen aan de verwachte tienduizenden loonwerkers, akkerbouwers en veehouders.

Naast deze nieuwe demonstraties is er ook weer een Trekkerparcours waar boeren testritten kunnen maken op de nieuwste trekkermodellen en – ook nieuw dit jaar – een Energiepaviljoen voor akkerbouw en veeteelt,” aldus beursmanager Willem Bierema. Met nog ruim drie maanden te gaan is al 90% van de totale expositieruimte volgeboekt van dit inmiddels beproefde outdoor agro-evenement. Zo’n 260 fabrikanten, importeurs en dealers gaan ruim 3.000 machines tonen van 450 merken, waardoor ‘alles wat boeren boeit’ van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 september 2014 te zien is op Nederlands grootste landbouwevenement in Biddinghuizen.

www.agrotechniekholland.nl
AgroTechniek Holland beleefde in 2010 en 2012 twee succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en circa 50.000 bezoekers. Alle actuele informatie is te vinden op www.agrotechniekholland.nl. De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom, de fusie-organisatie van Federatie Agrotechniek en COM.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten