Nieuws

Opstarten praktijkbegeleiding past in breder plan

fedecom

Kennis- en opleidingsinstituut Kenteq dreigt medio 2015 te worden wegbezuinigd vanwege overheidsmaatregelen. Fedecom wil de praktijkbegeleiding overnemen.

Opleiding en training is essentieel voor de toekomst en continuïteit van bedrijven in de mechanisatiesector. Praktijkbegeleiding van leerlingen en bedrijven vormt een absolute toegevoegde waarde in het realiseren van een hogere kwalitatieve output. Daarom wil Fedecom de praktijkbegeleiding zelf oppakken en verzorgen. Fedecom verwacht deze activiteiten voor het grootste deel uit te kunnen voeren met van Kenteq afkomstige opleidingsadviseurs. Bedrijven en leerlingen weten dus zeker dat ze goed begeleid worden tijdens de praktijkopleidingen.

Passend bij Fedecom Academy

Dit besluit is onderdeel van een breder plan voor de toekomst van opleiden en trainen in de mechanisatiebranche. Fedecom wil het opleiden en trainen van nieuw talent, de na- en bijscholing van bestaande medewerkers en de praktijkbegeleiding in een nieuwe organisatie vorm en inhoud geven. Dit gaat de Fedecom Academy heten.

De bedoeling is dat rond de jaarwisseling 2014-2015 de eerste Adviseurs Opleiding vanuit de Fedecom Academy kunnen starten.

Nadere informatie: bartlema@fedecom.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten