Nieuws

Opleidingen Fedecom Academy binnenkort weer van start

In het nieuwe leerjaar gaan verschillende opleidingen van Fedecom Academy van start. Nieuw is de opleiding Monteur Mobiele Werktuigen Intern Transport niveau 3. Benut uw bezoek aan de GTH om kennis te maken met Fedecom Academy!
In het nieuwe leerjaar starten verschillende opleidingen van Fedecom Academy. De bekende en succesvolle opleidingen Monteur Mobiele Werktuigen niveau 3 en 4 worden vanaf september 2015 uitgebreid met de opleiding Monteur Mobiele Werktuigen Intern Transport niveau 3. Deze nieuwe opleiding heeft als uitstroomrichting Intern Transport en geeft extra aandacht aan onderwerpen die kenmerkend zijn voor de monteur die intern transportmiddelen onderhoudt en repareert. Meer informatie of direct aanmelden? Ga dan naar www.fedecomacademy.nl.

Bent u wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van Fedecom Academy voor uw bedrijf en uw medewerkers maar heeft u nog geen kandidaten om aan te melden? Loop dan tijdens de vakbeurs GroenTechniek Holland eens binnen op de stand van Fedecom Academy in het Fedecom Business Paviljoen. Of neem direct contact op met één van onze Branche opleidingsadviseurs voor een opleidingsadvies op maat!

Vierde editie Ambitieus Ondernemen

Vanaf 17 september gaat de vierde editie van de Leergang Ambitieus Ondernemen van start, het succesvolle visie en strategie ontwikkeltraject van Fedecom. In 5 dagen een frisse kijk op het bedrijf en handvaten voor de toekomst, dat is de kern van het traject. Fedecom helpt hiermee ondernemers en hun management in samenwerking met externe specialisten op weg naar de toekomst. Dit op basis van eigen gestelde ambities en voorkeuren. Voor deze vierde editie zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Meer informatie of direct aanmelden? Neem dan contact op met Jelle Bartlema van Fedecom via bartlema@fedecom.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten