Landbouwtechniek

Opleidingen en trainingen naar hoger plan met TREKKER Sleutel Event in Ede

fedecom

Fedecom Academy en vakblad TREKKER Magazine slaan de handen ineen om opleidingen en trainingen voor landbouwmechanisatiemonteurs naar een hoger niveau te tillen. Snel veranderende technologische ontwikkelingen stellen hoge eisen aan bedrijven, leerlingen en medewerkers in de sector. Onder het motto ‘Vakmanschap = een leven lang leren’ wil de Fedecom Academy die eisen vertalen in concrete en praktische programma’s zoals ondersteuning van het TREKKER Sleutel Event.

Powered bij Fedecom Academy
Opleiden en trainen is een speerpunt van Fedecom en in 2014 heeft Fedecom het startschot gegeven om opleidingen en trainingen op een hoger niveau te brengen. Fedecom Academy heeft tot doel om dé referentie te worden op het gebied van opleidingen in de sector. Naast professionele begeleiding van leerlingen, gericht opleidingsadvies en het invullen van specifieke opleidingsbehoeftes met concrete opleidingsprogramma’s, ondersteunt Fedecom Academy nieuwe initiatieven in de branche zoals het TREKKER Sleutel Event. Het feit dat het evenement merkonafhankelijk is en er dus geen trainingen gekoppeld zijn aan specifieke merken trekkers en/of werktuigen, speelt een belangrijke rol voor Fedecom als dé brancheorganisatie voor machine- en techniek-bedrijven in agro, groenbeheer en interne logistiek.

Programma en aanmelden
Het evenement vindt plaats op vrijdag 3 juli 2015 bij PTC+ in Ede van 08.00 uur tot 21.00 uur. Deelname staat open voor alle monteurs en kost €350 (excl. btw) voor ontbijt, lunch, diner, een officieel certificaat en een leuke afsluiting. Fedecom leden en TREKKER abonnees betalen slechts €250 (excl. btw). Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, dus snel aanmelden is van belang. Meer informatie en direct aanmelden kan via www.trekkersleutelevent.nl of kijk op www.fedecomacademy.nl.

Please follow and like us:
RSS