Nieuws

Open dag Fedecom Academy

fedecom

‘Vakmanschap is een leven lang leren’, met deze veelzeggende en tegelijkertijd ambitieuze woorden wil Fedecom invulling aan één van de belangrijkste speerpunten uit haar meerjarenbeleidsplan: Opleiden en Trainen. Door het opzetten van een eigen opleidingsorganisatie, Fedecom Academy BV, wordt dit concreet gemaakt.

Een van de activiteiten van de Fedecom Academy is het organiseren van een kwalitatief hoogwaardige en praktische (BBL) leerroute voor de opleiding Monteur Mobiele Werktuigen. Dit wordt in nauwe samenwerking gedaan met PTC+ in Ede. Sinds september van het vorige jaar draait er een eerste klas met Fedecom Academy leerlingen op BBL niveau 3. Met de nodige drive en enthousiasme doorlopen de leerlingen in 8 blokweken van 5 aaneengesloten dagen per jaar hun opleiding.

Heeft u al een leerling in opleiding zitten of bent u van plan om een leerling aan te gaan nemen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Fedecom Academy kan bieden ? Kom dan zelf kennismaken met de trainers, studenten en middelen van de Fedecom Academy. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen bij de Fedecom Academy tijdens de Open Dag op zaterdag 7 februari a.s. Deze vindt plaats van 10:00 – 13:00 uur op de opleidingslocatie van PTC + in Ede.

Fedecom Academy
Locatie PTC+ Ede
Zandlaan 29
6717 LN Ede

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jelle Bartlema, branchemanager van Fedecom, 06-5180 3915, 030-6049 111 of bartlema@fedecom.nl. Bij PTC+ is Manager Marketing & Communicatie Ansjelien Verwoert uw contactpersoon. Zij is te bereiken op 06- 5465 4367, 088-0206 400 of per e-mail a.verwoert@ptcplus.com.

www.fedecomacademy.nl

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten