Nieuws

Ontknoping AGTA nadert

fedecom

De verkiezing van de meest onderscheidende service- en productiebedrijven van de branche belooft een spannende eindstrijd op te leveren.
De finalisten voor de laatste ronde van de Agro Groen Techniek Award 2016 zijn inmiddels bekend. De jury heeft de mechanisatiebedrijven Van Gemeren mechanisatie uit Numansdorp, Heftruckcentrum Post uit Kampen en Holland-Utrecht uit Montfoort uitgeroepen tot de drie finalisten in de AGTA-rubriek servicebedrijven.

De landbouwmachinefabrikanten Vredo uit Dodewaard en Wingssprayer uit Maarheze zijn dit jaar uitgeroepen tot de twee finalisten van de AGTA-rubriek productiebedrijven.

Na een analyse van onder meer de missie en visie van de bedrijven, hun bedrijfsvoering en personeelsbeleid, alsook de financiële resultaten en vooruitzichten zijn deze bedrijven tot de eindronde doorgedrongen. De uiteindelijke winnaars in de beide rubrieken worden aan het einde van de derde dag van de vakbeurs AgroTechniek Holland op vrijdag 9 september 2016 in Biddinghuizen bekend gemaakt. Dan wordt duidelijk wie de opvolger is van de Wout Hogervorst, de “Beste LMB 2016”. Bij de Award-uitreiking op de beurs zijn alle vertegenwoordigingen van fabrikanten, importeurs en landbouwmechanisatiebedrijven welkom.

Omdat ook de mening van de bezoeker telt is het mogelijk om van 30 augustus tot de uitreiking op 9 september op een van de drie servicebedrijven en een van de twee productiebedrijven te stemmen. Dat kan via de Facebookpagina van de AGTA (www.facebook.com/agtaward). De winnaars van deze stemronde ontvangen de AGTA publieksprijs.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten