Nieuws

Nieuwe website COM-keur

fedecom

COM-keur heeft een nieuwe website met een geheel nieuwe en frisse lay-out en met moderne functionaliteiten. Ook bevat de website meer en uitgebreidere up-to-date informatie.

COM-keur wil meer gebruik maken van de mogelijkheden die de huidige internettechnieken bieden. De website is daarom nu ook geschikt voor smartphones en tablets. Door het aanpassen van de zoekmachine kunnen de COM-keurbedrijven makkelijker gevonden worden. Ook het plaatsten van foto’s en filmpjes is met de nieuwe website makkelijker geworden.

Alle tweets over COM-keur worden op de website getoond. COM-keurbedrijven kunnen zelf ook tweets op de website zichtbaar maken door in hun tweet #comkeur te vermelden. Zo wordt de promotie en verspreiding van Com-keur makkelijker en beter.

Ondanks het “nieuwe jasje” blijft voor de COM- keurbedrijven de toegang tot het keurregistratiesysteem op dezelfde manier geregeld als bij de oude website, namelijk via de LOGIN-link rechtsboven in de homepage Neem snel een kijkje op: www.comkeur.nl en volg ons op twitter via @comkeur.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten