Landbouwtechniek

Monteurs spijkeren praktische kennis bij op TREKKER Sleutel Event

fedecom

Wil u uw monteur(s) in korte tijd bij laten spijkeren over nieuwe ontwikkelingen, actuele technische problemen en nieuwe gereedschappen? Zoals over Isobus, Canbus en elektronica? Of over uitlijnen en AdBlue en SCR-katalysatoren? Meld hem dan nu aan voor het TREKKER Sleutel Event dat plaatsvindt op 15 januari 2016!

Op vrijdag 15 januari vindt de tweede editie van het plaats van het TREKKER Sleutel Event bij PTC+ in Ede. Het is een uniek evenement voor technici van landbouwmechanisatiebedrijven (LMB’s), loonbedrijven en grote landbouwbedrijven. In kleine groepen gelijkgestemden gaan de deelnemers een dag lang sparren over storingen, problemen en oplossingen en aan de slag met slimme apparatuur en handig gereedschap. Dit doen ze in 6 praktische workshops.

Powered by Fedecom Academy
Fedecom Academy ondersteunt het TREKKER Sleutel Event. Waarom? Omdat opleiden en trainen één van de speerpunten is van brancheorganisatie Fedecom. Onder het motto ‘Vakmanschap = een leven lang leren’ wil Fedecom Academy opleidingen en trainingen op een hoger niveau brengen via concrete en praktische programma’s zoals het TREKKER Sleutel Event.

Kosten en aanmelding

Het evenement vindt plaats op vrijdag 15 januari 2016 bij PTC+ in Ede. Het deelnemen aan de workshops, inclusief eten en drinken, een officieel certificaat en een leuke afsluiting kost €350 (excl. btw). Bent u TREKKER abonnee of lid van Fedecom? Dan ontvangt u €100 korting en betaalt u slechts €250 (excl. btw)! Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus meld uw monteur(s) deze week nog aan! Meer informatie over de 6 workshops en direct aanmelden kan via www.trekkersleutelevent.nl of kijk op www.fedecomacademy.nl. Deelname aan het TREKKER Sleutel Event valt bovendien onder de Persoonlijke Trainingstoelage van OOM. Hierdoor kunt u (een deel) van de kosten terugvragen bij OOM. Kijk voor meer informatie hierover op www.oom.nl.

Please follow and like us:
RSS