Leerlingen gezocht voor BBL-opleiding ‘Allround Monteur Melkwinning’

De technische ontwikkelingen in de melkwinningssector volgen elkaar snel op. Om de kennis en kunde van uw medewerkers te waarborgen is training noodzakelijk. U wilt toch ook goed opgeleide monteurs om de toekomstbestendigheid van uw bedrijf te verzekeren? In de opleiding ‘Allround Monteur Melkwinning’ (BBL- niveau 3) komen de basisbeginselen van de melkwinningstechniek aan de orde en de opleiding is vooral bedoeld voor jonge en nieuwe mensen in het bedrijf. Vanuit Fedecom vinden we het ook belangrijk dit te stimuleren.

De opleiding duurt 1,5 tot 2 jaar en Aeres Tech, het Expertisecentrum Mobiele Techniek in Ede, is de uitvoerder. De opleiding vindt plaats in 8 blokweken van 5 dagen op jaarbasis. De leerling zal met MentorPlus extra worden begeleid en de overige tijd zal besteed worden op het leerbedrijf. Lees meer informatie hierover in de flyer.

Wanneer u meer informatie wilt over de opleiding, is het mogelijk één van de informatieavonden te bezoeken die Aeres Tech / Fedecom Academy in de komende maanden organiseert. U bent van harte welkom tussen 18.00 en 21.00 uur aan de Zandlaan 29 te Ede op onderstaande data:
–    Donderdag 18 mei;
–    Donderdag 6 juli;
–    Donderdag 24 augustus.

Gedurende deze avond zullen ervaren vakmensen voor u klaar staan om u en uw (potentiële) leerling(en) vol enthousiasme te informeren over de opleiding en worden er rondleidingen georganiseerd. Wij zouden het enorm waarderen als wij u daar, met potentiële leerlingen, kunnen begroeten. U bent van harte welkom! Aanmelden kan via de website van Aeres Tech.

Mocht u verdere vragen hebben over deze opleiding, dan kunt u contact opnemen met Lieke Lobregt (Aeres Tech), zowel telefonisch als via de mail: 06-10710936 / l.lobregt@aeres.nl of met Gerjanne Doppenberg (Fedecom) telefonisch 06-17108093 / mail doppenberg@fedecom.nl

Please follow and like us:
RSS