Ledenbijeenkomst afdeling veehouderijtechniek op 7 juni 2017

fedecom

De tijd vliegt en de ontwikkelingen op de momenteel lastige markt. Ondanks de moeizame kabinetsformatie hopen we dat er snel duidelijkheid komt omtrent de fosfaatregelgeving zodat het investeringsklimaat in de veehouderij weer beter wordt. Tijdens de ledenbijeenkomst van de afdeling veehouderijtechniek, aanstaande woensdag 7 juni, ontbreekt de ‘fosfaatregelgeving’ als hét onderwerp van nu natuurlijk niet op de agenda. Wij horen immers in meer of mindere mate te weten wat onze doelgroep beïnvloedt. Bas Bassa van Dirksen Management Support vertelt u er alles over. Daarnaast komt het onderwerp ‘veiligheid en mestgassen’ uitgebreid aan de orde in de presentatie van Jetty Middelkoop van Brandweer Amsterdam-Amstelland.

Kom ook naar de ledenbijeenkomst en sta versteld van alles wat zich afspeelt rondom beide thema’s die op praktische en pakkende wijze worden toegelicht. En het is altijd goed om met branchegenoten van gedachten te wisselen.

De ledenbijeenkomst van de afdeling veehouderijtechniek van Fedecom op woensdag 7 juni start om 11:00 uur en vindt plaats bij Aeres Tech, Zandlaan 29, 6717 LN te Ede.

Voor programma en aanmelden verwijzen we u graag naar www.fedecom.nl/organisatie/afdelingen/veehouderijtechniek

Please follow and like us:
RSS