Nieuws

Krachtig nieuw bestuur Holland Horti International

Het bestuur van Holland Horti International is versterkt met een aantal ervaren en gedreven ondernemers uit de tuinbouwsector. Jan Omvlee van Rijk Zwaan is benoemd tot nieuwe voorzitter. Met de nieuwe bestuursleden kan Holland Horti International -na een fase van opbouw- met nog meer slagkracht het brede tuinbouwbedrijfsleven internationaal positioneren en faciliteren.

Jan Omvlee nieuwe voorzitter
Fred van Heyningen draagt het voorzitterschap over aan Jan Omvlee omdat zijn functie als managing director bij Nature’s Pride de komende periode veel van zijn tijd gaat vragen. Met Jan Omvlee is een nieuwe voorzitter gevonden die een goede invulling kan geven aan de ambitie van Holland Horti International. Omvlee heeft als directeur Export bij Rijk Zwaan ruim 30 jaar ervaring in de wereldwijde export van groentezaden en kent de sector door en door.

Versterking bestuur
Naast Jan Omvlee treden de volgende bestuursleden aan:
–    Eric Moor, directeur/eigenaar Sion
–    Inge Ribbens, manager internationale zaken GroentenFruit Huis
–    Maarten Oostenbrink, algemeen directeur Ludvig Svensson
–    Martien Penning, managing partner Hillenraad
–    Meiny Prins, algemeen directeur Priva

De huidige bestuursleden JanWillem Breukink (Incotec), Fred van Heyningen (Nature’s Pride), Ton van Mil (Royal Brinkman) en Henk Westerhof (Anthos), blijven zich ook in 2017 inzetten voor Holland Horti International.

Waar staat Holland Horti International voor?
De meeste Nederlandse tuinbouwbedrijven zijn internationaal actief. Door krachtenbundeling en gezamenlijke positionering kunnen zij effectiever zakendoen en gemakkelijker nieuwe markten betreden. Holland Horti International is hierbij het centrale aanspreekpunt voor de gehele tuinbouwketen. Bijvoorbeeld als het gaat om handelsmissies, follow-up geven aan gelegde contacten, het ontvangen van delegaties, strategische beurzen of de Holland Branding voor de gehele sector.

www.hollandhortiinternational.nl

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten