Nieuws

Kom in contact met de Landbouwraden

fedecom

Op woensdag 13 november 2013 van 17.00 – 21.00 uur vindt de Agribusiness Netwerkbijeenkomst plaats in de Cruise Terminal aan de Wilhelminakade 699 te Rotterdam.

De bijeenkomst – waarbij ook Staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma aanwezig zal zijn – is een uitstekende gelegenheid om met de Landbouwraden in het buitenland in contact te komen. De netwerkbijeenkomst is in de vorm van een informatiemarkt, zoals in het verleden meerdere malen succesvol is georganiseerd. U kunt terecht met vragen over ontwikkelingen op agrarisch handelsgebied, markttoegang, buitenlandse markten, handelsbemiddeling en internationaal landbouwbeleid. De bijeenkomst wordt afgesloten met een dinerbuffet.

U kunt zich aanmelden via de aanmeld-weblink http://www.agribusinessbijeenkomst.nl

Let op: Mocht u behoefte hebben aan langer durende een-op-een-gesprekken met de attachés, kunt u zich aanmelden voor de door AGNL georganiseerde Internationale Challenge, als onderdeel van het nationaal export event http://www.agentschapnl.nl/actueel/evenementen/nationaal-export-event waaraan alle economische attachés deelnemen. Deze Challenge staat open voor al het bedrijfsleven.

Meer informatie en programma

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten