Nieuws

Kansen voor Fedecom leden in de internationale markt

fedecom

Fedecom ontvangt van tijd tot tijd uit het netwerk concrete vragen, of onze leden interesse hebben in producten en diensten. Onderstaande verzoeken bieden (sommige van) onze leden wellicht een mooie kans.


– Een bedrijf in Ethiopië zoekt een mechanisatiebedrijf dat partner wil worden in een landbouwmechanisatiebedrijf voor het introduceren van landbouwwerktuigen, m.n. voor landbewerking, zaaien en oogsten, in Ethiopië en andere Afrikaanse landen.

– Een bedrijf in India zoekt een bedrijf dat bereid is mee te ontwikkelen in het produceren en/of leveren van onderdelen voor tractoren en grondverzetmachines. De gedachte is om in een joint venture bedrijfsactiviteiten in India op te bouwen.

– Een onderzoeksinstituut zoekt bedrijven die mee willen helpen in de ontwikkeling van machines (voor grondbewerking, zaaien, oogsten) voor gewassen die multi-crop worden geteeld. Dit is een onderzoeksproject waarvoor de EU subsidie geeft en dat in samenwerking met partners in China ontwikkeld wordt.

Interesse?
Heeft u in 1 of meerdere van bovengenoemde mogelijkheden interesse, meldt u zich dan op korte termijn per mail of telefoon bij Gerard Heerink, directeur Fedecom, tel. 06 – 1888 6343 of heerink@fedecom.nl.

Wij houden u op de hoogte van nieuwe verzoeken omtrent samenwerking of interessante producten en diensten, die bij ons binnenkomen.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten