Nieuws

Jubileum editie AgroTechniek Holland

De beurs Agrotechniek Holland 2018 zal van 12-15 September voor de vijfde keer plaatsvinden op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen. Het wordt dus het eerste jubileum van de beurs! En op dat gegeven mogen we gezamenlijk heel trots zijn. Het was niet mogelijk geweest zonder de support en enthousiasme van alle leden van Fedecom die aan de beurs mee deden of mee doen.

Voor deze jubileumeditie hebben we, in samenspraak met de stuurgroep, een aantal verbeteringen doorgevoerd die een positieve impact zullen hebben voor de exposanten. De relatiekaarten worden niet meer achteraf doorbelast. Exposanten en hun dealers kunnen zo kosteloos hun gehele netwerk uitnodigen en ontvangen op hun beursstand. Ook zijn de 6 gangpaden waar bezoekers over lopen anders aangelegd; hierdoor zijn veel stands nu minder diep en zal de druktebeleving vergroot worden. Dit in combinatie met vele interessante demonstraties (o.a. aardappelen, bieten, mais en niet kerende grondbewerking), themapaviljoens (o.a. zero accidents-, TIM-onderwijs-, Zo Goed Als Nieuw-paviljoen) en activiteiten (o.a. trekkerparcours, behendigheidstest) en nog veel meer, moeten de komende AgroTechniek Holland tot de beste beurseditie uit de reeks van vijf maken.

Met nog 3 maanden te gaan starten we in samenwerking met alle gebruikelijke mediapartijen de bezoekerscampagne voor de beurs op. U zult dus de komende maanden in toenemende mate over de beurs horen, lezen en zien; in de vakbladen, online, social media en via nieuwsbrieven. We hopen dat de exposanten ook hun eigen deelname aan de beurs bekend maken binnen hun relatienetwerk. Zodat we iedereen die er toe doet uit kunnen nodigen voor ons gezamenlijke jubileumfeest AgroTechniek Holland 2018.

De beursplattegrond is inmiddels met alle ingeschreven exposanten gecommuniceerd. Zoals te doen gebruikelijk, gebruiken we de komende maanden nog om alle niet ingeschreven deelnemers een plek te geven op de beurs. Nu de plattegrond bekend is kunnen bedrijven zelf hun favoriete beschikbare beurslocaties kiezen. Mocht u benieuwd zijn of interesse hebben dan horen we graag van u op 06-22921581 en/of info@agrotechniekholland.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten