Nieuws

Jaarvergadering vol toekomstperspectief

fedecom

Fedecom is een paar maanden actief als nieuwe brancheorganisatie voor de mechanisatiesector. Op dinsdag 19 november 2013 willen we graag met al onze leden onze ideeën en ambities doornemen.

Een speciaal welkom heet Fedecom aan Gerard Heerink, sinds 1 november jl. de eerste directeur van Fedecom. Samen met voorzitter Eric Hogervorst is hij gastheer van deze eerste jaarvergadering. Zij en de vijf afdelingsvoorzitters zullen u de plannen voor komend jaar ontvouwen.

Roel van Lanen / Berenschot: ‘Agrofood Strategy Trends’

Zo ja, welke kansen biedt de agrofoodsector aan de mechanisatiebranche? Het rapport ‘Spring er uit! Agrofood Strategy Trends 2013’ van Berenschot bevat ingrediënten om na te denken over uw strategie. Senior adviseur en medeauteur Roel van Lanen stipt de belangrijkste issues en knelpunten aan voor bedrijven in de agrofood. Ook benoemt hij trends waar bedrijven op in zullen zetten.

Agricultural Machinery Dealers in the Year 2020

,,If you don’t know where you’re going, you might end up somewhere else.” Aldus de tweede gastspreker, Michael Husfeldt. Hij is managing director van Danks Maskinhandel, de Deense dealer- brancheorganisatie. Ook is hij opsteller van het rapport ‘Agricultural Machinery Dealers in the Year 2020′. Husfeldt’s verhaal werd tijdens het recente Climmar-congres zeer gewaardeerd. Dit rapport moet de leden bewust maken van de snelle veranderingen. En die, gewild of ongewild, effect hebben op hun bedrijf. Husfeldt geeft u een doorkijk in de veranderende distributielijnen richting 2020. Hij komt met aanbevelingen inzake strategische keuzes voor een gezonde toekomst. De Jaarvergadering vindt plaats op dinsdag 19 november, in Partycentrum Schimmel, Stationsweg Oost 243, Woudenberg.

Programma

12.00–13.30 uur – Lunchbuffet
13.30–14.00 uur – Welkom door voorzitter Eric Hogervorst en directeur Gerard Heerink van Fedecom
14.00–14.45 uur – Inleiding door Roel van Lanen, senior adviseur van Berenschot
14.45–15.30 uur – Inleiding door Michael Husfeldt, managing director van Danks Maskinhandel
16.00–17.00 uur – Plannen Fedecom door afdelingsvoorzitters en rondvraag
17.30–19.30 uur – Dinerbuffet

Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog snel via dit formulier.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten