Jaarvergadering 2016; menselijke maat in ondernemen

De ontwikkelingen in de markt en technologie veranderen de spelregels binnen de bedrijfstak in rap tempo. Technisch gezien zijn we vandaag de dag tot bijna alles in staat. Maar hoe houdt de mens grip op de techniek. Hoe gaat de ondernemer/manager zijn bedrijf aansturen en hoe zorgt hij dat de mensen betrokken en gemotiveerd zijn? In onze branche, maar ook in de segmenten waar de afnemers/gebruikers van onze producten en diensten zitten. Is de mens nog in beeld of worden alle beslissingen door slimme robots of intelligente tablets genomen. De  ‘Menselijke Maat in ondernemen’ is dat een lust of een last?

Wees slim, laat u informeren door inspirerende sprekers en ga in gesprek met collega’s  en kom naar de Jaarvergadering van Fedecom op 6 december in de Evenementenhal te Gorinchem.

 

Rudy Moenaert, hoogleraar aan de TIAS Business School te Tilburg
Rudy Moenaert

Prof. Dr. Rudy Moenaert, hoogleraar aan de TIAS Business School te Tilburg, expert in B2B marketing en innovatie zal onverwachte toekomstbeelden voor de agrarische sector en de techniek schetsen. Vooral de veranderende wereld van Internet en E-business en de rol van de mens in een wereld die steeds digitaler wordt krijgt aandacht.

 

 

 

 

Gerrit van der Scheer, CEO Royal Reesink
Gerrit van der Scheer
Hasan Kesek, executive vice-president van Kverneland Group
Hasan Kesek

Twee succesvolle ondernemers/managers in de internationale maakindustrie, Gerrit van der Scheer, CEO van Royal Reesink en Hasan Kesek, executive vice-president van Kverneland Group, zullen vanuit eigen ervaringen schetsen wat nodig is om resultaten te boeken in deze dynamische tijden door middel van de inzet van medewerkers. De een doet het vanuit internationaal perspectief, de ander vanuit nationaal perspectief.

 

 

 

 

In het ochtendgedeelte zijn de ledenvergaderingen van de verschillende afdelingen. Hier komen specifieke afdelingszaken, vaktechnische aangelegenheden en vragen van leden aan de orde. Ook hier is aandacht voor het thema ‘Menselijke maat in ondernemen’.

Voor wie: leden en genodigden
Wanneer: dinsdag 6 december 2016
Waar: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Programma

9.30 uur:Ontvangst
10.00 uur:Ledenvergaderingen van de afdelingen.
De leden van de afdeling ontvangen per e-mail het programma met bijbehorende stukken.
12.30 uurLunch
14.00 uur:Jaarbijeenkomst 'Menselijke maat in ondernemen'
18.00 uur:Aperitief en dinerbuffet met gelegenheid tot netwerken

De inschrijving is inmiddels gesloten. Mocht u de jaarbijeenkomst nog bij willen wonen, neem dan contact op met het secretariaat van Fedecom via telefoonnummer 030-604 91 11.

Please follow and like us:
RSS