Nieuws

Jaarvergadering 20 november: bent u klaar voor ‘Ambitieus ondernemen in 2020’?

Hoe werkt u toe naar een succesvolle onderneming in de mechanisatie in 2020? Welke uitdagingen staan u te wachten en hoe speelt u in op innovaties, productiviteitsgroei, kapitaalbeslag en export? Dit en meer komt vanuit verschillende invalshoeken aan bod op onze Jaarvergadering met als thema ‘Ambitieus Ondernemen in 2020’. De vergadering vindt plaats op donderdag 20 november vanaf 9.30 uur in de Evenementenhal te Gorinchem.

Verdiepingsslag op vorig jaar

Vorig jaar richtte de Jaarvergadering zich op kiezen voor schaalvergroting, voor specialisatie of voor een nichemarkt. Dit jaar wil Fedecom daaraan een vervolg geven en een verdiepingsslag maken. Fedecom-leden worden van harte uitgenodigd om zich te laten inspireren en er met elkaar over na te denken en over te discussiƫren.

Interessante sprekers geven hun visie

Het ochtendprogramma staat in het teken van de vijf verschillende afdelingen, waarbij ‘Ambiteus ondernemen’ de leidraad vormt. ’s Middags vindt het plenaire deel plaats en nemen sprekers van BOVAG en Rabobank u mee in hun visie op ‘Ambitieus Ondernemen’ en wat daarbij volgens hen komt kijken. De vergadering staat tevens in het teken van het afscheid van Erik Hogervorst als voorzitter van Fedecom. Na 12 jaar stopt hij met zijn bestuursrol binnen onze organisatie. We hopen op uw aanwezigheid bij onze Jaarvergadering. U kunt zich aanmelden via onderstaande link.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten