Nieuws

Internationale kansen pakken? (Gratis) coaching helpt

fedecom

Koninklijke Metaalunie is partner van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Daarmee ondersteunt Metaalunie bedrijven die plannen hebben om internationaal zaken te gaan doen, of deze actief uit te breiden. Vergroot uw kans op internationaal succes en maak gebruik van de gratis coaching.

Waar word ik bij geholpen?

Met behulp van een door de RVO ontwikkeld stappenplan helpt onze coach u inzichtelijk te maken waar uw kansen liggen. De coach maakt u wegwijs in het internationale netwerk, in samenwerking met Metaalunie. U krijgt handvatten aangereikt om de juiste informatie te vinden. De coach stelt daarbij vragen om samen met u focus en structuur aan te brengen.

Wat zijn de randvoorwaarden?

De RVO heeft spelregels opgesteld om voor gratis coaching vanuit het ‘Starters International Business programma’ (SIB) in aanmerking te komen: – u kunt als ondernemer zelf voldoende tijd aan dit traject besteden; – het traject dient in een periode van maximaal 6 maanden te worden afgerond; – u doet samen met de coach een intake.

Voucher ter waarde van € 2.400

Na goedkeuring van de RVO ontvangt u een voucher ter waarde van € 2.400. Na afloop van het traject betaalt u de coach met uw voucher.

Meer informatie: www.metaalunie.nl / Thema’s / Internationaal ondernemen / Begeleiding bij export (SIB). Of neem contact op met Birgit Voorhuis van het team Internationaal Ondernemen, 030 – 605 33 44 of internationaal@metaalunie.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten