Nieuws

International Business Research Colombia en Indonesië

fedecom

In het kader van International Business Research (IBR) verrichten studenten van de Faculteit Economie & Bedrijfskunde van Rijksuniversiteit Groningen vanaf april dit jaar vijf weken lang intensief veldonderzoek in Colombia en Indonesië.

Zij doen dit voor diverse Nederlandse opdrachtgevers en hebben Fedecom benaderd met de vraag of er bij de leden behoefte is naar een dergelijk onderzoek in Colombia en/of Indonesië. Voorafgaand aan de vijf weken ter plaatse doen twee studenten (per opdrachtgever) drie maanden vooronderzoek in Nederland. Het onderzoekstraject eindigt met een uitgebreid rapport voor Fedecom. Voorbeelden van onderzoeken zijn partners en/of distributeurs identificeren en klanttevredenheid. Het onderzoek wordt volledig naar wens ingericht en op maat uitgevoerd voor Fedecom.

Vanzelfsprekend zijn er kosten verbonden aan een dergelijk onderzoek. Bent u als Fedecom lid geïnteresseerd in deelname aan het onderzoek in Colombia en/of Indonesië, meld uw interesse dan spoedig via secretariaat@fedecom.nl.  Voor meer informatie over IBR kijkt u op www.ibr-groningen.nl.

Please follow and like us:
RSS
Nieuwsberichten